• Vacature

GZ-psycholoog | Orthopedagoog Generalist | Kind- en jeugdpsycholoog NIP

Wij zoeken op onze hoofdlocatie in Roosendaal een hoofdbehandelaar die out of the box durft te denken! Het is belangrijk dat jij net zo enthousiast bent als wijzelf en ervan geniet om dagelijks kinderen, jongeren en hun ouders het juiste duwtje in de rug te geven. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die het leuk vindt om collega’s te coachen en te helpen groeien. Wanneer jij ons team wilt komen versterken, kijken we samen hoe jij je werkzaamheden het liefst inricht en jij de beste versie van jezelf wordt!

Ons team

We zijn een multidisciplinair team van logopedisten, psychologen, orthopedagogen en huiswerkbegeleiders. Wij bieden onze cliënten hulp op zeer uiteenlopende ontwikkelgebieden, zoals het sociaal-emotioneel vlak, opgroeien, opvoeden, maar ook op het gebied van gedrag en leren. Wij bieden zowel diagnostiek als behandeling.

Werkzaamheden op basis van verschillende hulpvragen

De werkzaamheden van onze orthopedagogen en psychologen zijn onderverdeeld op basis van de  verschillende hulpvragen. We maken onderscheid tussen hulpvragen op het gebied van leren en hulpvragen op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag.

Hulpvragen met nadruk op leren

Op het gebied van leren richten we ons veelal op hulpvragen rondom dyslexie, TOS, dyscalculie en hoogbegaafdheid. Als hoofdbehandelaar ben je betrokken bij het gehele traject van diagnostiek tot en met behandeling. Je werkt nauw samen met de logopedisten en indien nodig de collega’s van de huiswerkklas.

Hulpvragen met nadruk op sociaal- emotioneel, gedrag en opvoeding

Op het gebied van sociaal- emotionele ontwikkeling, opvoeding en gedrag houden we ons bezig met zeer uiteenlopende hulpvragen. Je kunt hierbij denken aan angst, trauma, hechting, emotieregulatie, sociale communicatie, aandacht- en concentratie maar ook zindelijkheid, weerbaarheid, etc. Kijk zeker even rond op onze site. Ook bij deze hulpvragen vinden we het ontzettend belangrijk dat je nauw samen werkt met de collega’s. Dit geldt voor zowel de diagnostiek als behandeling. Onze gezamenlijke visie is verwerkt in onze ontwikkelboom, die gebaseerd is op de principes van de Greenspan (Floortime) theorie. Hierbij vinden wij het belangrijk de hulpvraag van de client altijd in breed perspectief te bekijken en waar nodig andere professionals zoals logopedisten, systeemtherapeuten, agogisch boksers etc. in te schakelen. Je werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend van het uitvoeren van intakes, tot diagnostiek, behandeling en oudergesprekken.

Multidisciplinaire aanpak, interdisciplinaire samenwerking

Wij staan bekend om onze multidisciplinaire aanpak en willen komende jaren nog meer interdisciplinaire samenwerking. Concreet betekent dit vaker met de verschillende disciplines samenwerken aan één gezamenlijk cliëntdoel. In deze ontwikkeling speel je als hoofdbehandelaar een belangrijke rol. Wij zoeken dus iemand die hier samen met ons voor wil gaan. Iemand die flexibel is en graag meedenkt over het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Jouw droombaan

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en zelf je droombaan samen te stellen. Wanneer je van afwisseling houdt, kijken we hoe we je kunnen inzetten bij uiteenlopende hulpvragen. Richt je je liever op een specifiek gebied, bijvoorbeeld leerproblemen dan kan dit ook! Je mag zelf je dag indelen en ook het aantal uur dat je werkt bepaal je zelf. Je salaris is marktconform, volgens de loonschalen vanuit de CAO-GGZ. Bovendien vinden we het belangrijk te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Weet jij al hoe jouw droombaan er bij ons uit ziet? Wij horen het graag! Stuur een mail naar susan@praktijkschoone.nl