• Vacature

GZ-psycholoog | Orthopedagoog Generalist | Kind- en jeugdpsycholoog NIP

Wij zoeken op onze hoofdlocatie in Roosendaal een hoofdbehandelaar die out of the box durft te denken! Het is belangrijk dat jij net zo enthousiast bent als wijzelf en ervan geniet om dagelijks kinderen, jongeren en hun ouders het juiste duwtje in de rug te geven. Wij zijn op zoek naar een teamplayer die het leuk vindt om collega’s te coachen en te helpen groeien. Wanneer jij ons team wilt komen versterken, kijken we samen hoe jij je werkzaamheden het liefst inricht en jij de beste versie van jezelf wordt!

Ons team

We zijn een interdisciplinair team van logopedisten, (GZ-)psychologen, (ortho-)pedagogen en huiswerkbegeleiders. Wij bieden onze cliënten hulp op zeer uiteenlopende ontwikkelgebieden, zoals het sociaal-emotioneel vlak, opgroeien, opvoeden, maar ook op het gebied van gedrag en leren. Wij bieden zowel diagnostiek als behandeling.

Werkzaamheden op basis van verschillende hulpvragen

De werkzaamheden van ons team zijn onderverdeeld op basis van de verschillende hulpvragen. We maken onderscheid tussen hulpvragen op het gebied van leren en hulpvragen op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag.

Hulpvragen met nadruk op leren

Op het gebied van leren richten we ons veelal op hulpvragen bij dyslexie, TOS, dyscalculie, hoogbegaafdheid. Als hoofdbehandelaar ben je betrokken bij het gehele traject van diagnostiek tot en met behandeling. Je werkt nauw samen met betrokken collega’s vanuit het team.

Hulpvragen met nadruk op sociaal- emotioneel, gedrag en opvoeding

Op het gebied van sociaal- emotionele ontwikkeling, opvoeding en gedrag houden we ons bezig met zeer uiteenlopende hulpvragen. Je kunt hierbij denken aan angst, trauma, hechting, emotieregulatie, sociale communicatie, aandacht- en concentratie maar ook zindelijkheid, weerbaarheid, etc. Kijk zeker even rond op onze site. Ook bij deze hulpvragen vinden we het ontzettend belangrijk dat je nauw samen werkt met de collega’s. Dit geldt voor zowel de diagnostiek als behandeling. Onze gezamenlijke visie is verwerkt in onze ontwikkelboom, die gebaseerd is op de principes van de Greenspan (Floortime) theorie. In het filmpje leggen wij uit dat wij het belangrijk vinden de hulpvraag van de client altijd in breed perspectief te bekijken en waar nodig andere professionals zoals logopedisten, systeemtherapeuten, agogisch boksers etc. in te schakelen. Je werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend van het uitvoeren van intakes, tot diagnostiek, behandeling en oudergesprekken.

Interdisciplinaire aanpak

Wij staan bekend om onze multidisciplinaire aanpak en willen komende jaren nog meer interdisciplinaire samenwerking. Concreet betekent dit steeds vaker met verschillende disciplines samenwerken aan één gezamenlijk cliëntdoel, zoals bij hulpvragen op het gebied van eet- en drinkproblematiek, TOS, dyslexie, selectief mutisme etc. In deze ontwikkeling speel je als hoofdbehandelaar een belangrijke rol. Wij zoeken iemand die hier samen met ons voor wil gaan. Iemand die flexibel is en graag meedenkt over het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Jouw droombaan?

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren? Je salaris is marktconform, volgens de loonschalen vanuit de CAO-GGZ. Bovendien vinden we het belangrijk te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wij horen het graag! Stuur dan een mail met je CV naar susan@praktijkschoone.nl