• Leren leren & huiswerk maken

Onze huiswerkbegeleiders zijn gespecialiseerde leerkrachten die zich iedere dag inzetten om leerlingen verder te helpen met het leren leren, concentreren, plannen, organiseren en zeker ook motiveren. Door dit gestructureerd aan te bieden, kunnen eventuele achterstanden worden verminderd en weten de leerlingen hoe zij zich kunnen voorbereiden op proefwerken, presentaties, praktische opdrachten en examens.

Huiswerkbegeleiding op locatie

De huiswerkbegeleiding vindt plaats in onze rustige en gezellige huiswerkklas. Ook hier staat onze slogan centraal “Nu een goede basis leggen en daar later de vruchten van plukken”. In tegenstelling tot andere huiswerkinstituten proberen we met onze huiswerkboost, persoonlijke aandacht en praktische tips de leerlingen zo te begeleiden dat ze ons niet meer nodig hebben en uiteindelijk zelfstandig verder kunnen.

Ieder kind een eigen aanpak

Bij ons staat maatwerk voor elk kind centraal. Met een individueel plan werken we samen met kinderen aan het verbeteren van resultaten, het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Onze huiswerkbegeleiders werken wanneer nodig samen met de andere collega’s om ook kinderen met extra moeilijkheden (ADHD, autisme etc.) verder te helpen. Wanneer meer gespecialiseerde hulp noodzakelijk is, kunnen we dat bij Praktijk Schoone allemaal onder een dak aanbieden.

Ons aanbod voor zowel de basisschool als middelbare school

Uit ervaring blijkt dat wij in een aantal maanden al een groot verschil kunnen maken. In deze korte periode leggen wij de basis die nodig is om daarna zelfstandig het huiswerk aan te kunnen pakken.

Wij bieden verschillende methodes van huiswerkbegeleiding aan, voor zowel leerlingen van de basisschool als leerlingen op de middelbare school. Heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden voor onze huiswerkbegeleiding, neem dan hier contact met ons op.

Huiswerk START

Meisje maakt huiswerk

Basisschool

Een goede START voor leerlingen uit groep 7 & 8 ter voorbereiding op de middelbare school! In drie maanden ontvangt uw kind handige tips en tricks om op een efficiënte, leuke manier om te gaan met het huiswerk.

BOOST: Leren en plannen

Meisje huiswerk agenda

Middelbare school

Dé BOOST voor middelbare scholieren om efficiënt en zelfstandig aan de slag te gaan met huiswerk! Na deze drie intensieve maanden beschikt uw kind over kennis en voldoende tools om effectief en gestructureerd te werken!

BOOST: Concentratie

Huiswerk op laptop

Middelbare school

Dé BOOST om geconcentreerd aan de slag te gaan met huiswerk! Na deze twee intensieve maanden heeft uw kind in kaart wat de grootste afleiders zijn en heeft het voldoende tools om met meer focus te werken.

Huiswerkbegeleiding na de training

Zowel bij de huiswerktraining voor leerlingen van de basisschool en de middelbare school gaan we drie maanden met kinderen aan de slag. Hoewel we vaak zien dat dit voldoende tijd is om nieuwe vaardigheden aan te leren en deze eigen te maken, kan het fijn zijn om langer huiswerkbegeleiding te krijgen.

START 10-strippenkaart – voor leerlingen van de basisschool

Voor leerlingen van de basisschool is er de START strippenkaart. Deze strippenkaart geeft recht op 10 extra sessies huiswerk maken onder begeleiding van onze gespecialiseerde huiswerkbegeleider.

BOOST Onderhoudspakket – Voor leerlingen van de middelbare school

Voor leerlingen van de middelbare school die extra begeleiding nodig hebben is er het BOOST Onderhoudspakket. Afhankelijk van de wensen en doelen van de leerling brengen wij een advies uit welk pakket het beste past.

Aanpak en kosten

Wij bieden graag een pakket op maat en starten altijd met een vrijblijvende intake om uw vragen in kaart te brengen. Aan het eind van het gesprek geven wij advies met daarbij direct inzicht in de kosten. Natuurlijk begrijpen we dat u graag een indicatie heeft van de prijzen. Klikt u hier voor ons prijsoverzicht.

Aanmelden voor extra huiswerkbegeleiding

Meer informatie over aanvullende huiswerkbegeleiding of direct aanmelden? Dat kan!