• Training Huiswerk BOOST

Huiswerk BOOST- Leren en Plannen

Speciaal voor leerlingen op de middelbare school hebben wij het huiswerkbegeleidingsprogramma Huiswerk BOOST- Leren en Plannen ontwikkeld:

  • De training Huiswerk BOOST- Leren en  Plannen duurt drie maanden.
  • De leerlingen worden twaalf weken lang, twee keer per week begeleid door een gespecialiseerde huiswerktrainer. Er zijn dus vierentwintig sessies op onze locatie.
  • Van maandag t/m donderdag is er van 13.30 tot 18.00 uur een huiswerkklas in een rustige omgeving op onze hoofdlocatie.
  • Met elke leerling maken we een plan-op-maat; we onderzoeken en bespreken het persoonlijk doel en bepalen samen hoe we hieraan werken.
  • We bieden hulp bij o.a. organisatie, plannen, leren, herhalen, samenvatten, mindmappen, motivatie en concentratie, zelfreflectie
  • Leerlingen ontvangen stappenplannen en werkbladen om te plannen, SMART doelen te stellen, weekoverzichten te maken, zichzelf te overhoren en foutenanalyses te maken.
  • Naast de training Huiswerk BOOST, wordt er ook begeleiding gegeven bij het reguliere huiswerk.
  • Iedere week krijgen ouders een terugkoppeling via een online omgeving.
  • Leerlingen die de training Huiswerk BOOST volgen krijgen onbeperkt toegang tot onze online training t.w.v. €150,-

Huiswerkbegeleiding EXTRA

Wanneer er meer zorg nodig is voor uw kind (in verband met bijvoorbeeld faalangst, concentratie- en/of leerproblemen) kunnen onze logopedisten, orthopedagogen en psychologen extra hulp bieden gedurende het huiswerktraject. Zij geven adviezen aan onze huiswerkbegeleiders, maar kunnen ook persoonlijk met uw kind aan de slag.

Evaluatie en BOOST Onderhoudspakket

Aan het eind van deze 3 maanden bespreken we tijdens een evaluatiegesprek of persoonlijke doelen behaald zijn en of verdere huiswerkbegeleiding wenselijk is. Indien er nog doelen zijn waarbij intensievere begeleiding gewenst is, is de Huiswerk BOOST per maand verlengbaar. Wilt uw kind geen intensieve begeleiding meer, maar vindt het de rustige werkplek, de opstartgesprekken en de mogelijkheid tot vragen stellen nog wel fijn? Dan kunnen jullie kiezen voor een BOOST OnderhoudspakketWanneer alle doelen zijn behaald zijn en verdere ondersteuning niet meer wenselijk is, is het tijd om het geleerde zelfstandig toe te passen. Uw kind kan in dat geval altijd de online omgeving van onze training nog inzetten ter ondersteuning.

Aanmelden en kosten Huiswerk BOOST

U kunt op ieder gewenst moment aanmelden voor de huiswerkklas. De kosten van onze huiswerkbegeleiding vindt u hier.