• Nieuws door en van Praktijk Schoone

Welkom op onze nieuws pagina!

Bij Praktijk Schoone zijn we altijd up to date over de ontwikkeling binnen de zorg. En we houden ook u graag op de hoogte! Daarom delen we graag relevante ontwikkelingen binnen onze praktijk met u, stellen we nieuwe specialisten aan u voor of geven we praktische tips om thuis te gebruiken.

Wilt u direct op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Ja ik wil me inschrijven!

Inschrijven nieuwsbrief

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Blogs en Nieuws Praktijk Schoone

Hier delen we korte blogberichten over onderwerpen die te maken hebben met ons werkgebied en onze specialismes. Is er een interessant bericht geweest in het nieuws? Hebben we tips op het gebied van taal, spraak, sociaal- emotionele ontwikkeling of leren: We delen ze hier op deze pagina.

Spanningen wegnemen voor het nieuwe schooljaar: 7 tips!

Samen leuke dingen ondernemen, laat naar bed, niets 'moeten'.....vakantie is voor de meeste kinderen een hele fijne tijd! Volgende week is de vakantie echter voorbij.....

Vakantietips: Spelletjes voor onderweg!

Vakantietips voor onderweg! Zomervakantie 2020: We trekken er vooral met de auto op uit! Een autorit stelt het geduld ...

Lezen ontspant!

Het lezen van een goed boek helpt om te ontspannen; even 'weg' van de dagelijkse zorgen....

Praktijk Schoone in de media

Zijn we verschenen op tv, in de krant of een tijdschrift: Hieronder vind u een overzicht van onze aanwezigheid in de media!