• Workshops & Trainingen

Workshops en Trainingen voor de beste zorg voor kinderen
Al onze medewerkers vinden het belangrijk om kennis te delen met andere zorgprofessionals en ouders. We verzorgen naast individuele begeleiding dan ook trainingen en workshops voor kinderen, ouders, leerkrachten, jeugdprofessionals en andere geïnteresseerden. Deze trainingen en workshops worden het gehele jaar door ontwikkeld en gegeven. De huidige planning vindt u hier (link naar de jaarplanning). U kunt ons ook volgen op Social Media om op de hoogte te blijven van alle workshops.

We geven trainingen en workshops gericht op de volgende groepen:

  • Ouders & Kinderen
  • Zorgprofessionals
  • Docenten en leerkracht

Leerkrachten & Zorgprofessionals

Workshops voor Leerkrachten & Zorgprofessionals
De allerbeste zorg aan kinderen bieden is niet alleen onze missie. Ook als docent, Ondersteunend Begeleider of jeugdprofessional heeft u het doel kinderen zo goed mogelijk te helpen. En daarom werken we heel graag samen met andere zorgprofessionals en bieden we workshops aan om de kennis van andere specialisten te vergroten.

Op de hoogte blijven van de workshops die wij met regelmaat aanbieden? Schrijf u dan in voor de 2 maandelijkse nieuwsbrief.

Wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen, geven tips en uiteraard informatie over actuele trainingen en workshops.

Ouders & Verzorgers

Samen aan de slag om kinderen te helpen
Kinderen kunnen wanneer ze therapie volgen of begeleiding krijgen alle hulp gebruiken. Daar hebben ze ook de steun van hun naaste omgeving voor nodig. Van docenten of leerkrachten, maar vooral ook van ouders of verzorgers. En ook voor die laatste groep organiseren wij regelmatig workshops en trainingen die kunnen helpen bij de zorgvraag van het kind.

Trainingen die we geven die specifiek gericht zijn op ouders en kinderen zijn:

Kinderen & Jongeren

Workshops & Trainingen voor Kinderen & Jongeren
Wanneer kinderen bij ons op de Praktijk komen, blijkt soms na een eerste gesprek of onderzoek dat intensieve therapie niet altijd nodig is. Of dat het wel nodig is, maar dat ook een aanvullende training of workshop kan helpen bij het oplossen van de zorgvraag. Hieronder vindt u de trainingen en workshops die wij voor kinderen organiseren.

  • Begrijpend Lezen
  • Aan de slag met Woordenschat
  • Faalangst Training
  • Brusjes Cursus
  • Huiswerktraining