• Workshops & Trainingen

Workshops en trainingen voor ouders, kinderen én professionals

Al onze medewerkers vinden het belangrijk om kennis te delen met andere zorgprofessionals en ouders. We verzorgen naast individuele begeleiding dan ook trainingen en workshops voor kinderen, ouders, leerkrachten, jeugdprofessionals en andere geïnteresseerden. Deze trainingen en workshops worden het gehele jaar door ontwikkeld en gegeven. U kunt ons volgen op Social Media of u kunt uzelf aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle workshops.

We geven trainingen en workshops gericht op de volgende groepen:

  • Leerkrachten en zorgprofessionals
  • Ouders en verzorgers
  • Kinderen en jongeren

Workshops voor leerkrachten en zorgprofessionals

De allerbeste zorg aan kinderen bieden is niet alleen onze missie. Ook als docent, ondersteunend begeleider of jeugdprofessional heeft u het doel kinderen zo goed mogelijk te helpen. Daarom werken we heel graag samen met andere zorgprofessionals en bieden we workshops aan om de kennis van andere specialisten te vergroten.

Interesse in onze workshops of trainingen? Schrijf u dan in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief. Wij houden u hierin op de hoogte van onze ontwikkelingen, geven tips en informatie over actuele trainingen en workshops.

Workshops en trainingen voor ouders en verzorgers

Kinderen kunnen, wanneer ze begeleiding krijgen, alle hulp gebruiken. Daar hebben ze ook de steun van hun naaste omgeving voor nodig. Van docenten of leerkrachten, maar vooral ook van ouders of verzorgers. Ook voor die laatste groep organiseren wij daarom regelmatig workshops en trainingen die helpen bij uw zorgvraag of die van het kind.

Onze trainingen die specifiek gericht zijn op ouders en kinderen:

Workshops en trainingen voor kinderen en jongeren

Wanneer kinderen bij ons op de praktijk komen, blijkt soms na een eerste gesprek of onderzoek dat intensieve therapie niet nodig is. Een korte training of workshop kan misschien al helpen bij het oplossen van uw zorgvraag.

De trainingen en workshops die wij voor kinderen organiseren: