• Workshops & Trainingen

Workshops en trainingen voor ouders, kinderen én professionals

Onze medewerkers vinden het belangrijk om kennis te delen met andere zorgprofessionals en ouders. We verzorgen naast individuele begeleiding daarom soms ook trainingen en workshops voor kinderen, ouders, leerkrachten, jeugdprofessionals en andere geïnteresseerden. U kunt ons volgen op Social Media of u kunt uzelf aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze workshops en trainingen.

We geven trainingen en workshops gericht op de volgende groepen:

  • Leerkrachten en zorgprofessionals
  • Ouders en verzorgers
  • Kinderen en jongeren

Workshops voor leerkrachten en zorgprofessionals

De allerbeste zorg aan kinderen bieden is niet alleen onze missie. Ook als docent, ondersteunend begeleider of jeugdprofessional heeft u het doel kinderen zo goed mogelijk te helpen. Daarom werken we heel graag samen met andere zorgprofessionals en bieden we soms workshops aan om de kennis van andere specialisten te vergroten.

Interesse in onze workshops of trainingen? Of wilt u dat wij onze expertise met u delen betreft een specifieke hulpvraag? Schrijf u in voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief of mail met uw vraag naar info@praktijkschoone.nl. Wij houden u dan op de hoogte van onze ontwikkelingen en geven tips en informatie over actuele trainingen en workshops.

Workshops en trainingen voor ouders en verzorgers

Kinderen kunnen, wanneer ze begeleiding krijgen, alle hulp gebruiken. Daar hebben ze ook de steun van hun naaste omgeving voor nodig. Van docenten of leerkrachten, maar vooral ook van ouders of verzorgers. Ook voor die laatste groep organiseren wij daarom soms workshops en trainingen die helpen bij uw zorgvraag of die van het kind.

Onze trainingen die specifiek gericht zijn op ouders en kinderen:

Workshops en trainingen voor kinderen en jongeren

Wanneer kinderen bij ons op de praktijk komen, blijkt soms na een eerste gesprek of onderzoek dat intensieve therapie niet nodig is. Een korte training of workshop kan misschien al helpen bij het oplossen van uw zorgvraag.

De trainingen en workshops die wij voor kinderen kunnen organiseren:

Houd onze socials in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze workshops en/of trainingen!