• Hanen®programma: oudercursus taalstimulatie

De rol van ouders bij het leren praten van kinderen, is onmisbaar. Maar hoe pak je dat als ouder nou effectief aan? Onze Hanen®programma is dan een uitkomst! In deze oudertraining leert u, samen met andere ouders, hoe u de taalontwikkeling van uw kind stimuleert tijdens dagelijkse activiteiten en routines.

Voor wie?

Het Hanen® programma is voor ouders met kind(eren) in de leeftijd van 0 tot 6 jaar, die het begrijpen en vertellen van taal bij hun kind willen stimuleren.

Wat? 

We starten eerst met een intakegesprek ter kennismaking. We brengen dan ook uw hulpvraag in kaart. De cursus bestaat uit (online)groepsbijeenkomsten én individuele sessies. Met behulp van filmopnames krijgt u persoonlijke begeleiding in de interactie met uw kind.

Kosten?

De cursus wordt vergoed door de zorgverzekeraar met een specifieke verwijzing van een arts. Tijdens de cursus wordt ook gewerkt met het boek “Praten doe je met z’n tweeën”.

Nieuwsgierig?

We verzorgen deze training meermaals per jaar. Neem contact met ons op voor meer info over precieze data. U ontvangt dan een inlog voor onze online omgeving, waar we u uitgebreid informeren over deze cursus.