• Contact met Praktijk Schoone

Praktijk Schoone is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:30 uur, op maandag zijn wij tot 19.00 uur open. Tijdens deze uren kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0165-630954 om vragen te stellen of een afspraak te maken.

Bezoekersregels i.v.m. het Corona Virus

Ook wij houden ons strikt aan de regels die door het RIVM zijn opgelegd i.v.m. het Corona Virus. Hoe wij ons werk veilig doen en hoe wij u zoveel mogelijk beschermen…?

Altijd volledige aandacht voor onze cliënten

Wij vinden het belangrijk dat wij onze cliënten tijdens de behandelingen en gesprekken onze volledige aandacht kunnen geven. Dit is de reden dat wij niet altijd de telefoon op kunnen nemen. Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt altijd een bericht inspreken of ons een e-mail sturen op info@praktijkschoone.nl. Laat dan uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aanmelden voor een intake

Wilt u zich aanmelden voor een intake? Dat kan, klik op de button om naar het aanmeldformulier te gaan. Voor elke andere vraag kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Ons hoofdkantooor

Bovendonk 27

4707 ZH Roosendaal