• Contact

Bereikbaarheid en aanmelding

Wij bieden logopedie, psychologie en orthopedagogiek op onze hoofdlocatie in Roosendaal én op onze locatie op de Brede School in Tholen.

Daarnaast verzorgen wij logopediebehandelingen op verschillende basisscholen:

In Roosendaal:

  • De Wingerd
  • De Appel
  • De Vondel
  • De Saffier
  • De Klimroos
  • Wij samen/ Kroevendonk

In Wouw:

Kindcentrum De Stappen

In Tholen

Brede School Tholen

In Stavenisse:

De Rehobothschool

Binnenkort ook op andere locaties beschikbaar. Wij werken daarnaast ook met meerdere scholen samen. Volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen.


Klik hier voor een handig overzicht van de ontwikkelingsgebieden waarbij we helpen. U vindt hierover meer info op de website.

Bereikbaarheid en openingstijden

Ons secretariaat bevindt zich op onze hoofdlocatie en is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Buiten deze tijden kunt u ons per mail bereiken via onderstaand contactformulier. Voor behandelingen zijn wij op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag.

Altijd volledige aandacht voor onze cliënten

Wij vinden het belangrijk cliënten tijdens behandelingen en gesprekken onze volledige aandacht te geven. Om die reden kunnen wij niet altijd direct de telefoon opnemen. Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt altijd een bericht inspreken of een e-mail sturen op info@praktijkschoone.nl. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor een intake

Wilt u zich aanmelden voor een intake? Dat kan, klik op de button om naar het aanmeldformulier te gaan. Voor elke andere vraag kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

HOOFDLOCATIE

Bovendonk 27

4707 ZH Roosendaal