• Contact

Bereikbaarheid en aanmelding

Praktijk Schoone is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 uur tot 16.30 uur.  Buiten deze tijden kunt u ons per mail bereiken via info@praktijkschoone.nl

Altijd volledige aandacht voor onze cliënten

Wij vinden het belangrijk dat wij onze cliënten tijdens de behandelingen en gesprekken onze volledige aandacht kunnen geven. Dit is de reden dat wij niet altijd de telefoon op kunnen nemen. Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt altijd een bericht inspreken of een e-mail sturen op info@praktijkschoone.nl. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Aanmelden voor een intake

Wilt u zich aanmelden voor een intake? Dat kan, klik op de button om naar het aanmeldformulier te gaan. Voor elke andere vraag kunt u onderstaand contactformulier gebruiken.

Bezoekersregels i.v.m. het Corona Virus

Ook wij houden ons strikt aan de regels die door het RIVM zijn opgelegd i.v.m. het Corona Virus. Hoe wij ons werk veilig doen en hoe wij u zoveel mogelijk beschermen…?

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Ons hoofdkantooor

Bovendonk 27

4707 ZH Roosendaal