Nieuw: Online leeromgeving voor basisschoolkinderen én ouders!

Speciaal voor kinderen én ouders hebben wij nu ook een online leeromgeving! In deze online leeromgeving bieden wij hulp bij verschillende vakgebieden, zoals lezen en spelling. Je vindt er instructiefilmpjes, tips en oefenmateriaal om schoolgebieden samen op een leuke én effectieve manier aan te pakken. Waar en wanneer je maar wilt! Je bepaalt zelf in welke vorm je deze online hulp inzet.

Onze mogelijkheden voor het inzetten van de online leeromgeving:

BASIS
In de BASIS-module gaan ouders én kind zelfstandig aan de slag met de online omgeving. Je ontvangt volop handvatten, instructiefilmpjes én oefentips om op een leuke, speelse manier aan de slag te gaan met een bepaald vakgebied.

EXTRA
Meer oefenmateriaal vind je in de EXTRA-module. Je krijgt dan, naast de BASIS-module, toegang tot een online oefenomgeving op het niveau van de groep van het kind. In dit oefenprogramma krijg je als ouder duidelijk in beeld wat goed gaat en wat nog extra aandacht nodig heeft.

OP MAAT
Soms is het onbekend op welk niveau je kind presteert. Dan is de OP MAAT-module een goede keus. Je krijgt hier toegang tot alle mogelijkheden van de EXTRA-module. Daarnaast bepalen onze experts vooraf op welk niveau het kind nu zit. De online leeromgeving sluit daardoor precies aan bij het niveau van jouw kind. Op deze manier weet je als ouders zeker dat je de juiste hulp en materialen aanbiedt!

Individuele bijles

Sommige kinderen leren beter door persoonlijke begeleiding. Je kiest dan voor individuele bijles door één van onze experts. Deze bijles kan zowel online als op de praktijk plaatsvinden en is mogelijk in combinatie met één van de online modules. Voor deze leerlingen maken we een persoonlijk ontwikkelplan en houden wij de vorderingen goed in de gaten.

Reeds ontwikkelde oefenprogramma’s:
– Lezen
– Spelling

Binnenkort ook online verkrijgbaar:
– Begrijpend lezen
– Rekenen
– Angst

Meer weten? Neem contact op via info@praktijkschoone.nl!