Alle zorg onder één dak

Doen jullie dat óók in de praktijk?!

Deze opmerking horen we soms nog in een gesprek met ouders of andere professionals. Aanvankelijk startte onze praktijk in 2004 met alleen behandelingen op logopedisch gebied. Maar door de jaren heen is ons team met specialisten steeds meer uitgebreid. Zo zijn er in ons team ook orthopedagogen, kindercoaches, psychologen én huiswerkbegeleiders werkzaam: professionals die intensief samenwerken en zo het beste plan maken voor baby’s tot aan jongvolwassenen van 18 jaar. Door onze uitgebreide kennis, ervaring en intensieve samenwerking op verschillende zorggebieden, kan Praktijk Schoone zich een écht kenniscentrum noemen.

ALLE ZORG ONDER EEN DAK

We zijn er niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders, verzorgers, leerkrachten en andere zorgprofessionals. Naast één-op-één begeleiding geven we ook groepslessen, workshops en (online)trainingen. Ook hebben we een breed aanbod op het gebied van onderzoek en diagnostiek.

Hier vind je een compleet overzicht met de gebieden waarbij wij hulp bieden:

Je kunt hem hier ook downloaden: handig voor IB-ers, leerkrachten en andere professionals!

Op onze website proberen we alles up-to-date te houden. Mocht je toch nog vragen hebben over iets, neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!